Sælg dine produkter online med en brugervenlig webshop

NY PROFESSIONEL WEBSHOP

Du ejer selv webshoppen

Dygtige medarbejdere

Altid responsiv/mobilvenlig

Ingen binding - Engangsbetaling

+500 succesfulde projekter

Optimeret mod Google

Få flere henvendelser med en ny og prisvenlig hjemmeside

Hvorfor skal du have en ny webshop løsning?

Med en moderne og professionel webshop løsning får du muligheden for at sælge dine produkter på internettet. Den skal være effektiv og brugervenlig, så dine kunder foretrækker at købe hos dig. Den skal være let at administrere, så du let kan styre ordrer og produkter i et simpelt design. Alt dette får du med en webshop løsning med WooCommerce.

Professionel webshop fra kun

7.500 KR.

Engangsbetaling
Ingen binding – Du ejer selv

Vi har samlet en webshopløsning fyldt med muligheder til dig

Personlig rådgivning under hele forløbet
Optimeret WordPress shop
Nem administration af indhold
Det effektive SEO-værktøj: Yoast SEO
Dygtige og kompetente medarbejdere
Et salgsvenligt layout tilpasset din målgruppe
Basis opsætning af sider, produkter, moms og fragt
Sikkerheds- og hastighedsplugin

Få dette og meget mere for en engangsbetaling fra kun 8.900 KR.

En professionel webshop, der kan arbejde sammen med andre

Med en professionel webshop hos os får du mulighed for at snakke sammen med velkendte partnere. Integrer og automatisér bl.a. med betalings-, fragt- og regnskabssystem.

shipping

Ofte stillede spørgsmål

Er der ingen påtvungne løbende omkostninger?

Nej, ved os får du en professionel hjemmeside for det betalte engangsbeløb uden nogle uforudsete omkostninger. Dertil er der mulighed for at optimere med forskellige services så som markedsføring, vedligeholdelse, webhotel samt grafik og tryk – alt sammen noget du kan vælge efter din egne behov.

Hvor lang tid tager det jer at lave min webshop?

Som udgangspunkt lyder processen på 3-4 uger, men det varierer naturligvis alt efter hvor hurtigt du er til at besvare vores henvendelser samt den samlede opgaves omfang.

Hvad er WordPress?

WordPress er et såkaldt CMS-system, hvor du let og enkelt kan redigere i din hjemmesides indhold efter behov. Du har derved ikke brug for en webmaster til at uploade nye tekster og billeder til hjemmesiden, da dette kan gøres enkelt og brugervenligt direkte fra din computer. WordPress er verdens mest benyttede CMS-system, da over 25% af alle verdens hjemmesider bliver bygget heri.

Hvad betyder mobilvenlig?

Mobilvenlig betyder, at din hjemmeside tilpasser sit indhold efter den besøgendes telefon eller tablets størrelse. Dette betyder, at brugervenligheden for forbrugeren stiger, hvilket gør, at chancerne for et potentielt salg stiger betragteligt. Trafikken fra mobileenheder udgør typisk mere end 42% af den samlede trafikmængde på din hjemmeside.

Hvad er et webhotel?

Et webhotel er den maskine, der holder din hjemmeside kørende således, at besøgende kan tilgå hjemmesiden i døgndrift. På denne maskine ligger indholdet af din hjemmeside. På et webhotel tilbydes der ofte også en e-mailløsning. Vi er upartiske i forhold til, hvilket webhotel foretrækker. Vi tilbyder selv et stabilt og sikkert webhotel, hvis det ønskes.

Simpel proces

Vi synes, at det skal være sjovt og spændende at få lavet en ny hjemmeside. Derfor har vi, til dig som ikke er IT-specialist, en skræddersyet proces, som baserer sig på erfaringer fra mange hundrede projekter. Derfor kan du glæde dig til at opleve, hvor simpelt det er at få lavet en løsning hos os.

1. Indledning
2. Opsætning
3. Tilretning
4. Lancering

Høj service under hele forløbet

Under hele procesforløbet vil du blive taget i hånden af vores kompetente medarbejdere.

Indledende dialog

I samarbejde med vores dygtige og engagerede salgsrådgivere finder vi sammen ud af, hvilken løsning du skal have, og hvordan du får online succes.

Udvikling af webshop

Din dedikerede og uddannede wordpress designer hjælper dig igennem den simple proces, så I sammen opnår et godt resultat.

Efterfølgende samarbejde

Vi er til stede efter lanceringen, hvor vores dygtige team hjælper dig med at opnå online succes igennem support og marketing.

Kontakt oplysninger

info@virksomhedshjemmesider.dk

Send os en besked