Få en moderne hjemmeside og bliv fundet på nettet

NY PROFESSIONEL HJEMMESIDE

Du ejer selv hjemmesiden

Dygtige medarbejdere

Altid responsiv/mobilvenlig

Ingen binding - Engangsbetaling

+500 succesfulde projekter

Optimeret mod Google

Få flere henvendelser med en ny og prisvenlig hjemmeside

Hvorfor skal du have en professionel hjemmeside?

Stå stærkt i kampen om dine kunders opmærksomhed. Vi udarbejder en ny professionel hjemmeside i et moderne og mobilvenligt design, der fremstiller din virksomhed som gennemført. Formålet er flere henvendelser, så du kan skabe dig en bedre forretning.

Professionel hjemmeside fra kun

4.750 KR.

Engangsbetaling
Ingen binding – Du ejer selv

Vi har samlet en hjemmesideløsning fyldt med muligheder til dig

Personlig rådgivning under hele forløbet
En optimeret og forbedret WordPress udgave
Et system hvor du selv let kan ændre indholdet
Det effektive SEO-værktøj: Yoast SEO
Dygtige og kompetente medarbejdere
Et layout tilpasset din målgruppe
Opsætning af menu og undersider
Sikkerheds- og hastighedsplugin

Få dette og meget mere for en engangsbetaling fra kun 4.750 KR.

Pris og vilkår

Udover en billig hjemmeside tilbyder vi attraktive vilkår, når du skal have en professionel hjemmeside. Du binder dig eksempelvis ikke i en mangeårig kontrakt for at få lov til at ”leje”. Hos os betaler du et engangsbeløb og ejer selv hjemmesiden.

ENGANGSBETALING
INGEN BINDINGER
VALGFRI HOSTING
DU EJER SELV HJEMMESIDEN

Ofte stillede spørgsmål

Er der ingen påtvungne løbende omkostninger?

Nej, ved os får du en professionel hjemmeside for det betalte engangsbeløb uden nogle uforudsete omkostninger. Dertil er der mulighed for at optimere med forskellige services så som markedsføring, vedligeholdelse, webhotel samt grafik og tryk – alt sammen noget du kan vælge efter din egne behov.

Hvor lang tid tager det jer at lave min hjemmeside?

Som udgangspunkt lyder processen på 1-3 uger, men det varierer naturligvis alt efter, hvor hurtig du er til at besvare vores henvendelser samt den samlede opgaves omfang.

Hvad er WordPress?

WordPress er et såkaldt CMS-system, hvor du let og enkelt kan redigere i din hjemmesides indhold efter behov. Du har derved ikke brug for en webmaster til at uploade nye tekster og billeder til hjemmesiden, da dette kan gøres enkelt og brugervenligt direkte fra din computer. WordPress er verdens mest benyttede CMS-system, da over 25% af alle verdens hjemmesider bliver bygget heri.

Hvad betyder mobilvenlig?

Mobilvenlig betyder, at din hjemmeside tilpasser sit indhold efter den besøgendes telefon eller tablets størrelse. Dette betyder, at brugervenligheden for forbrugeren stiger, hvilket gør, at chancerne for et potentielt salg stiger betragteligt. Trafikken fra mobileenheder udgør typisk mere end 42% af den samlede trafikmængde på din hjemmeside.

Hvad er et webhotel?

Et webhotel er den maskine, der holder din hjemmeside kørende således, at besøgende kan tilgå hjemmesiden i døgndrift. På denne maskine ligger indholdet af din hjemmeside. På et webhotel tilbydes der ofte også en e-mailløsning. Vi er upartiske i forhold til, hvilket webhotel foretrækker. Vi tilbyder selv et stabilt og sikkert webhotel, hvis det ønskes.

Simpel proces

Vi synes, at det skal være sjovt og spændende at få lavet en ny hjemmeside. Derfor har vi, til dig som ikke er IT-specialist, en skræddersyet proces, som baserer sig på erfaringer fra mange hundrede projekter. Derfor kan du glæde dig til at opleve, hvor simpelt det er at få lavet en løsning hos os.

1. Indledning
2. Opsætning
3. Tilretning
4. Lancering

Høj service under hele forløbet

Under hele procesforløbet vil du blive taget i hånden af vores kompetente medarbejdere.

Indledende dialog

I samarbejde med vores dygtige og engagerede salgsrådgivere finder vi sammen ud af, hvilken løsning du skal have, og hvordan du får online succes.

Udvikling af hjemmeside

Din dedikerede og uddannede wordpress designer hjælper dig igennem den simple proces, så I sammen opnår et godt resultat.

Efterfølgende samarbejde

Vi er til stede efter lanceringen, hvor vores dygtige team hjælper dig med at opnå online succes igennem support og marketing.

Kontakt oplysninger

info@virksomhedshjemmesider.dk

Send os en besked