Logo

Det er vigtigt at din virksomheds logo fremstår professionelt, moderne og stilrent da det er noget af det første som dine kunder ser. Vi kan fremstille et komplet logo som opfylder alle krav, og som kan benytter digitalt, på biler og reklame materiale.

Nyt logo fra kun

1.000 KR.

Inkl. alle formater.

Visitkort design

Giv dine nuværende og fremtidige kunder et professionelt indtryk af dig og din virksomhed, med moderne visitkort af højeste kvalitet. Vi kan levere designet til dig, og derefter kan du få fremstillet dem, eller også kan du lade os stå for det hele.

Nye visitkort fra kun

499 KR.

Brochure

Professionelt designet brochure som er skræddersyet til at matche din virksomhed og dens målgruppe. Hvis du skal på messe, have nye produkt brochure eller bare fremstillet nogle nye reklame brochure, kan vi sagtens stå for både designet men også fremstillingen af dem.

Nye brochure fra kun

1.000 KR.

Faktura- & tilbudsskabelon

Lad os lave nogle professionelle og moderne faktura- & tilbudsskabeloner til din virksomhed, som er tilpasset til din virksomhed. Alle vores skabeloner er brugervenlige, og nemme at læse og forstå for dine kunder.

Nye skabeloner fra kun

1599 KR.

Google My Business

Med dette tilkøb opretter vi din virksomhed i Google My Business. Ved at oprette din virksomhed i denne database, vil din butik blive vist på Googles kort, og derudover vil dine åbningstider, logo og rutevejledning blive vist på Google, når kunder søger efter din virksomhed. Dette er et meget effektivt værktøj og meget anbefalesesværdigt, hvis du eksempelvis en fysisk butik.

Engangsbetaling kun

1.000 KR.